I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Wednesday, December 29, 2010

APEX


salam...
first sekali nak cakap SYABAS lah dekat team HARIMAU MALAYA sebab impian nak jadi Juara Piala AFF Suzuki tu tercapai jugak kan... ALHAMDULILLAH... harap-harap lepas nie banyak lagi kejuaraan yang kite dapat.. :)

sekarang nie memang banyak orang nak post pasal bola kan... lagi-lagi kat FB... dan tajuk utama nye mesti lah tentang penjaga gol nye yang kacak lagi bergaya tuh... hehe 
walaupun 2 gol yang die lepas kan tapi takpe lah kan.. rezeki Indon kot... pape pun kite tetap JUARA...! huhu





naseb baek die dah berpunya youuuuuuuu... bertuah betul kak Elia sebab dapat.. kalau aku tu dah jaga baek-baek dah tuh... iye lah... mesti saham die tengah naik tuh... hahaha...


mak aiiii... sweet lah pulak dieorang nie kan... hope kekal sampai anak cucu lah hendak nye... 

sumber gambar : dari sini





p/s : suke tengok couple yang suweeet2... :))

 

 

2 comments:

Lisa Diyanna said... [Reply To Comment]

jatuh cinta ! haha

nurul huda said... [Reply To Comment]

nak tackle adek die lah... (kalau ade).. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...