I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Wednesday, December 15, 2010

... KENANGAN ...


salam..

petang2 nie datang pulak rasa rindu mase kat sekolah teknik dulu... dekat budak2 dorm.. budak2 kelas... waaaaaaa... rindu korang semua lahhhh... :((



bwh dari kiri : shu, dayah, hana, tiqah
atas dari kiri : aku, mimi, june, dila

budak2 dorm ANGSANA (06/07) yang memang terbaik... aku sayang korang semua sangat2... banyak susah senang masa kat asrama kite dah lalu sama2 kan... ada happy, sedih, marah semua nye cukup lah...
bile nak jumpe korang2 nie lagi ek? lagi2 budak2 yang duduk kat Perak tuh.. datang lah KL nie... aku bawak korang pegi jalan2.. huhu



kawan2 kelas 4/5 PKA1yang sangat lah terbaik... lelaki perempuan semua nya giler2... masa mula2 masuk je time form4 tu macam malu2 sikit kan... bila dah lama2 semua tu dah takde dah... kan yusri?? hehe..
korang nie pon bile nak buat reunion lagi eh? hope leyh kumpul semua budak2 kelas nie balik.. nak jumpe lagi dan lagiiiiiiiiiiiii...




p/s : rindu time row call... pastu kene denda ketuk ketampi sampai beratus2 kali sehari... kene jalan itik lagi lagi asrama puteri sampai asrama putera lepas  tu patah balik... ohh...! tu semua kenangan yang manis bile kenang2 balik :))


 

 

2 comments:

chenta_coffee said... [Reply To Comment]

hehehe . ttbe trgat jgak . wee ~

nurul huda said... [Reply To Comment]

dulu2 memang benci kan... tapi skrg jadi rindu pulak... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...