I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Tuesday, December 21, 2010

... POSE SLUMBER LAPTOP CONTEST ...


bosan-bosan dok kat rumah time cuti nie terminat pulak nak join contest nie... first nie masuk contest... huhu...
sebab nak tawu jugak camne perasaan blogger yang masuk macam-macam contest sekarang nie...
contest nie kene letak satu gambar korang yang slumber yang diambil dengan webcam... aku try je lah yee... hehe..

nak tawu pape pasal contest nie boleh klik pada gambar yee...


okeh2.. nak tawu ape yang aku pertaruhkan..? hahaha
.
.
.
.


sori yee.. gambar agak kurang sopan... hehe



aku nak tag orang2 nie untuk join jugak contest nie... huhu

anis *
fahimalin *

sape2 yang nak join contest nie pon dialu-alukan taw.. lambat lagi tarikh tutup die.. huhu




p/s : kena berubah untuk kemajuan dalam hidup



 

 

3 comments:

Lisa Diyanna said... [Reply To Comment]

huda !!

anda di-tag ! :)

http://bloggiedaklisa.blogspot.com/2010/12/contest-saya-dan-camera.html

cik huda said... [Reply To Comment]

hehe. comey je kamo buat camtuh

nurul huda said... [Reply To Comment]

lisa ~ huhu... thanx syg..:)

cik huda~ hehe... comei sikit je kot :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...