I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Sunday, May 29, 2011

HARAPAN


salam..
uwaaaaaaaaa... cuti dah habis... sedihhhhhhhhh... :p

yelahhh...
start esok dah mula kerja dah.. bukan sebagai student practical lagi... (kau dah tak boleh nak ikut kepala kau yang gila-gila tu yeeeeeeee HUDA...)

esok jugak untuk first time aku akan kerja dalam bangunan baru.. dekat Pertama Kompleks... huhu.. harap2 kat office baru nie jugak lagi baik dari office lama tu.. harap2 jugak staff2 punye attitude pun akan lagi ok lah kan dari attitude kat office lama.. hehe
then, harap2 jugak kes-kes yang aku akan dapat lepas nie dapat siap dengan cepat and sempurna... 


Ya Allah, permudahkan segala urusan hamba-Mu ini... 
Berkatilah setiap apa yang akan aku lakukan... 
Amin...





p/s : semangat HUDA, semangat...!!!





2 comments:

ieQa ishak said... [Reply To Comment]

gud luck huda....wat yg terbaikk..kite stat keje hari isnin..so,bole rileks lg.. :)

nurul huda said... [Reply To Comment]

@ieQa ishak


thanx iqa.. huhuhu.. ok je sbnr nye keje kt ofis tu.. wahhhh... jeles nye... nak bangun lambat lagi.... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...