I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Friday, August 5, 2011

BOSAN


waaahhh

dah bosan tahap maksimum dah nie.. tak tawu dah nak buat ape dekat office nie.. report dah tak buat.. just jawab verbal je laaaah.. -__-

hari nie most of the valuer keluar pergi buat marketing.. kena hantar kek dekat banker's.. kira macam buah tangan sempena Ramadhan lah.. nanti dah dekat nak raya hantar kuih raya pulak.. tengok kek tu macam sedap je taw.. kek buah kot.. order dekat boss je sebab wife die yang buat.. dulu die bagi kitaorang rasa biskut yang wife die buat.. sedaaaaaaaaapp... huhu

sejuk-sejuk macam nie buat aku rasa lapar yang terlampau.. dari tadi asyik berbunyi je.. memang tak tawu nak buat macam mana dah nak bagi panas.. dah jalan-jalan 1 office pun sejuk jugak.. memang cepat sakit lah aku nie.. :(((





p/s : taknak tinggal kan banyak kenangan dekat sini.. nanti rindu.. :(




 

 

2 comments:

ieQa ishak said... [Reply To Comment]

huda..da nk brenti keje ke?

nurul huda said... [Reply To Comment]

@ieQa ishak

a'ah lah ieqa..
nak berhenti dah... huuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...