I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Wednesday, September 14, 2011

SYUKUR SELAMAT


salam semua... 

hari Isnin lepas mak aku ade appointment dengan doktar dekat Hospital Kuala Lumpur untuk buat pembedahan sikit dekat bahagian mata.. 




minggu sebelum nye mak aku ade appointment jugak tapi just untuk check mata je lah.. tapi doktor tu nasihatkan untuk buat operation sikit.. okay, bolah tengok gambar dekat atas tu.. yang ade anak panah dekat kelopak mata tu lah yang kena buang.. tak tawu lah nak cakap ape benda tu.. kena tunggu 2 minggu lagi baru tawu ape sebab doktor nak buat uji kaji dulu ape sebenarnya benda tu.. hehehe  :D





so, pagi Isnin tu pukul 6.30pagi dah keluar rumah pergi hospital.. dah daftar-daftar semua mak aku kena lah duduk dalam wad dulu sebab nak tunggu giliran die untuk operation.. 





aku tengok dekat borang tu tempoh operation ambil masa 30 minit jeee... mak masuk dewan bedah pukul 11pagi.. tapi keluar nye pukul 4petang...  berdiri je lah dekat depan pintu dewan bedah tu 4 jam.. boleh bayang kan tak macam mana rasa nye berdiri 4 jam tanpa duduk..??? (-__-)  tapi takpe lah.. demi mak tersayang aku redah kan jeeeee... :)

alhamdulillah..
semua nya dah selamat and mak aku dah boleh balik petang tu jugak.. 






p/s : suka wad hospital yang ade bau ubat.. :p



 


 

1 comments:

Qhaifa Nur said... [Reply To Comment]

tq adik sbb temankan emak kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...