I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Monday, January 3, 2011

BUDAK PRAKTIKAL


salam...
rasa macam dah lame je tak update blog.. huhu... busy sikit lah minggu lepas...
cerita pasal pergi JB next enrty yerrr.. malam nie nak post pasal praktikal... hehehe

iyeeeee lahhhh...
aku dah start praktikal dah... hari nie first day aku.. aku dapat praktikal dekat JB Jurunilai Bersekutu.. tapi bukan dekat JB taw... dekat KL... nak tawu pasal tempat praktikal aku nie boleh klik sini yerrr... huhu... ofis die dekat Menara Tun Razak... hari2 lah nampak nye aku shopping dekat Sogo... dah dekat sangat... hahaha

hari first biase lah kan.. kena kenal kan diri semua... tapi aku tak kenal kan diri pun.. staff2 situ yang tanya pasal aku... hoihoi.. so far., best lah jugak... first day biasa lah... mane ade kerja nak buat.. tengok2 je lah staff laen buat kerja... yang best nye bekas lecterur kolej aku pun kerja kat situ jugak.. Pn.Khairul Baryyiah a.k.a Pn.KB... :)  kat situ yang praktikal 2 orang je termasuk aku.. sorang lagi budak india lelaki dari UTMKL... tapi die best jugak lah... takde sombong pun.. huhu...

staff kat situ ramai jugak... boss aje dah 3 orang... valuers dalam 10 orang... admin lagi dalam 10 orang... nak dekat 30 orang jugak lah staff dekat ofis tuh... tapi dieorang semua baik2 weyh... ade jugak lah tegur2 aku... so., nervous tu sikit2 hilang lah... and tadi je aku dah masuk 2 meeting dengan boss... huhuhu

tapi aku baru perasan yang aku nie tak boleh naik lif tinggi2 sangat... ofis tu tingkat 18.. tadi aku turun naik lif nak dekat 5 kali... balik2 rumah je terus rasa macam nak pitam... berpusing-pusing je rasa kepala aku nie... aduuuuuuuiii... macam mana lah praktikal 5 bulan nie... huuuuu... takpe2.. maybe hari first je kot macam tu.. lama-lama nanti mesti dah biase punye kan... huhuhu  ;))


gambar sebelum rasa nak pengsan... hahahaha




p/s : jadi kan ape yang boss cakap tuh sebagai cabaran.. go HUDA...!! 


 

 

2 comments:

Azni Zuhaini said... [Reply To Comment]

wah. slamt berpraktikal. jom follow kiter balik :D

nub said... [Reply To Comment]

wooh slamat praktikal!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...