I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Friday, January 21, 2011

DEKAT PEJABAT


salam..
selamat hari Jumaat semua.. huhu.. esok cuti kan.. so., hari nie kena ceria2 sikit lah taw.. lagi pun dah separuh hari dah nie.. hehe...mesti pelik je kan aku post entry tengah-tengah hari nie.. selalu tengah2 malam baru nak post kan.. huhu

aku update kat ofis nie... tetibe rase macam nak update je pulak kan walaupun takde cerita best... huhu... sejuk lah ofis nie.. tiap2 hari kene aircond yang melampau sampai dah dapat selsema dah nie.. hehe... hari nie tak banyak kerja sangat so leyh lah kot nak update blog skit... petang nanti kot baru dapat call banyak sikit..

jap lagi nak keluar makan.. tengah pikir2 lagi nie nak makan kat mana.. kat Sogo lagi ke ek.. teringin nak makan Crispy Popiah lah kat food court atas tu.. hehe..lepas tu nak pergi repair kasut jap..

okey lah..
jaga diri semua... :)



p/s : en Buah Hati konvoi petang nie dengan classmate die nak pergi PD.. :(


 


 

2 comments:

✿....rossa alina....✿ said... [Reply To Comment]

sedap ke mknn kat sogo tu??malas nak g sane..ramai org sgt kot?huhuhu

nurul huda said... [Reply To Comment]

huhu.. hari2 makan nasi bungkus bosan pulak... tu yg jalan pergi sogo cari makan.. ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...