I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Saturday, July 9, 2011

DOT.DOT.DOT



salam...

tengah rajin nie boleh lah update satu lagi entry petang nie.. huhu
nie projek minggu lepas sebenar nya.. projek minggu nie tengok lah kalu rajin esok buat lah... hahaha  :p



APAM POLKA DOT



resepi dari : Kak Hana

memang senang sangat lah nak buat apam nie.. masuk kan je semua bahan lepas tu pukul sampai kembang.. dalam nye aku letak inti blueberry jam.. yang leceh sikit masa nak dot-dot kan tu lah.. sebab tu lah comot-comot je apam aku nie... hehe.. tapi memang sedap lah.. lagi kalu makan masa die tengah suam-suam panas tu.. gebuuuuuuuuuuuuu je..  :D





bile dah malas nak buat dot-dot tu nie lah yang jadi.. nak bagi aduan tu cepat abes lah kata kan.. hehehe... 

H = (HUDA) diri sendiri.. :p
♥ = favourite person saya  ;)
T = (TIQAH) BFF forever  :D
S = (SHU) BFF forever  :D
M = (MIMI) BFF forever  :D




p/s : dah mula lah nieeeeeeee... :)




 

 

2 comments:

shu mat isa said... [Reply To Comment]

nak cup kek tu...yg S

nurul huda said... [Reply To Comment]

@shu mat isa

nie apam lah shu.. huhu... alaaa... takde rezeki lah bagi ko rasa.. dah habis.. lain kali ek syg... huhu :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...