I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Monday, July 11, 2011

TAK RAJIN






waaa....
malas betul lah nak taip banyak-banyak malam nie... point nak tulis tu dah ada tapi malaaaaaaaaaaaaaaaaaas.. :(

lagi pun sekarang dah rasa mengantunk sangat-sangat sebab baru lepas makan ubat batuk tadi... memang kuat lah effect ubat tu... alhamdulillah.. batuk aku pun dah semakin kurang sekarang... (selepas malam semalam muntah kan segala isi perut yang ade.. muntah teruk sangat semalam berpunca dari tekak yang terasa gataaaaaaaaaaaal sangat.. tak suke lah... :( 





p/s : boleh tak aku capai target 30 kes valuation bulan nie..?




 


 

2 comments:

shu mat isa said... [Reply To Comment]

jaga kesihatan...skung index tekanan udara agak teruk....batuk2 banyak minum air ea...~~~

nurul huda said... [Reply To Comment]

@shu mat isa

thanx shu.. alhamdulillah.. sekarang nie dah makin okey.. lepas nie dah boleh lah makan ice cream... hehehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...