I made this widget at MyFlashFetish.com.

pengikut2 aku..

Sunday, February 6, 2011

GEGAR 1,000 BLOG






haluuuu... 
dah lame tak join segmen dari En.Ben nie.. tadi tengok yang En.Ben ade buat segmen baru... so.,cepat2 lah buat entry.. huhu.. hope sempat lagi nak join.. sebab kalau En.Ben buat segmen memang macam pisang goreng panas lah kan.. berduyun-duyun lah yang nak serbu jugak... hehe..

senang je kalau korang yang lain pun nak join jugak.. letak je header kat atas tu.. klik link kat bawah header untuk maklumat pasal segmen nie yee...

ohh..! En.Ben jugak suruh tulis ayat nie sekali tau...
SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

Ya..! saya sokong dunia blog nie.. 
Jom korang semua cepat2 join sekali tau.. :)





p/s : suke blog yang meriah gituuuuu.. huhu


 

 

9 comments:

axelida said... [Reply To Comment]

majulah blog utk negara.. hehe. selamat berblog ;p

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply To Comment]

salam kenal dari yaya :)
yaya datang buat gegaran kat sini :p
klik la sini jom gegarrrrrrrrr blog yaya pulak :D

chocochoky said... [Reply To Comment]

jom la gegarkan dunia..

nurul huda said... [Reply To Comment]

@axelida

hihihi.. selamat berblog jugeee.. :)

nurul huda said... [Reply To Comment]

@♥yaya budak suka embun♥

thanx yaya..
nanti ade mase huda gegar blog yaya juge yeee.. :)

nurul huda said... [Reply To Comment]

@chocochoky

ayuhhhhhh... jom gegaaaaaaar... :DD

apisv2 said... [Reply To Comment]

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

.:hanna radzi:. said... [Reply To Comment]

dtg gegarkan blog ni :)
feel free,visit my blog lak :)

fRaMe+LenSeS said... [Reply To Comment]

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...